joi, martie 1

Lecturi

Cărțile primite pentru lectură se adună în teancuri. Le răsfoiesc și îmi dau lacrimile. Timpul pentru lectură nu îmi mai este prieten. Timpul meu este haotic, cu mii de drumuri. Stau la laptop și scriu. Muza este prezentă și iubesc să scriu povești. Mă simt vinovată când amân povești personalizate, când nu fac totul la timp. Mulțumesc Iernii pentru această săptămână liberă în care am mai scris, m-am odihnit puțin și am mai haine prin dulapuri. 
Însă lectura suferă amarnic. Mintea și sufletul meu nu mai spun. De sănătatea mea nu știu când mă voi ocupa. Mă dor toate și ammomente în care amorțesc, în care doare totul și conștientizez că nu sunt robot și am nevoie de o verificare tehnică. Dar timp? De unde? Soțul și sora mea ce se încumetă să stea cu gemenii năzdrăvani.
Nu pot să mă teleportez. Peste tot sunt cozi. Peste tot e nevoie de așteptare. Nu am fost bună niciodată la asta. Acum, când viața mea e atât de plină de voie bună și poftă de joacă, așteptarea nu prea este văzută cu ochi buni.
Lectura suferă.... noaptea nu mai pot sta. Dimineața nu mă pot urni din pat. 
Cred că este timpul să fac economii pentru a-mi permite un ajutor la treburile gospodărești și câteva ore pe  săptămână pentru a sta cu gemenii, iar eu să rezolv probleme birocratice.
Doamne ajută!

Promovare

Pot părea răutăcioasă! ȘTIU! Dar chiar nu sunt, martor îmi e Dumnezeu! 
Am ajutat de fiecare fără regrete, fără a sta pe gânduri. Am ajutat oameni frumoși să își împlinească dorințe!
Dar când vine vorba de mine... de dat mai departe (celebrul SHARE) un articol cu cărțile sau jucăriile mele croșetate, toți sunt foarte ocupați.
Știu că Dumnezeu are grijă de mine, dar uneori doare, ustură până în măduva oaselor! 
Nu mai întreb de ce pentru că e retoric! 
Toate se vor așeza cu bine cu voia lui Dumnezeu!
Emoții pozitive și constructive!

Emoții

Îmi doresc să fac ceva pentru a fi mai bine copiilor mei. Încerc. Mă zbat și întreb de zeci de ori, în 2-3 locuri. Pornesc la drum cu cineva, care pe parcurs se dovedește că nu preaștie cu ce se mănâncă una și alta. Mă trezesc descoperită și înspăimântată. Întreb din nou în stânga și în dreapta, așteptând ajutor și lămurire!
Doamne, ajută-mă și luminează-mă! 

O primăvară minunată!

Să ne fie primăvara liniștită, încarcată cu bucurii și minuni, cu vise împlinite și multă bunătate!