sâmbătă, septembrie 11

ea este "prietena mea"



am cunoscut nepotica unei prietene. are doi ani si 8 luni si este un geniu. vorbeste nu doar foarte corect, ci foarte elevat pentru varsta ei. numele ei este Briana. sunt convinsa ca veti auzi despre ea peste cativa ani, cand va lua premii de excelenta pe la diferte concursuri. este mandra ca mama ei este medic si vindeca oameni. este fascinata de carti - nu am vazut pana acum un copil de varsta ei care sa inlature jucariile. m-a declarat "prietena ei" - si am fost deosebit de entuziasmata. a fost fericita ca am baut acelasi fel de suc.
asa copii sa tot ai!
sa fie sanatoasa si sa aiba soarta buna ii doresc din suflet!
felicitari parintilor care se ocupa de ea... ei la randul lor niste oameni destepti si veseli si puternici si cu muuuuuuuuuuuuuult bun simt! sa va traiasca, dragilor!

optimism

e cazul sa pun punct si sa o iau de la capat. care capat? ala de la zero spre plus infinit... :)
chiar daca m-am plans peste masura zilele acestea, am si citit poezii si lucruri interesante. sunt inscrisa pe blogul "the book club" pentru a fi "fortata" de dorinta mea de a citi cat mai mult sa fac asta si mai mult decat atat, sa aflu si pareri ale unor oameni avizati despre ceea ce citesc.
acum citim "Omul care era Joi" de Chesterton, editura Humanitas.


aici se vinde

ce importanta au toamnele
si sufletul ghemuit sub umbrela de ploaie
ce importanta au bocancii
cu care ai escaladat everestul
aici se da paine
aici se da lapte
aici se vinde carnea
si sangele omului
viata este prea comestibila.

Nora Iuga - "Spitalul manechinelor" ( o gasiti pe anticariatuldenoapte.com)