duminică, septembrie 4

Incet incet, revin acasa. Ma intorc la povestile mele frumoase, norocoase, calatoare, vii si foarte colorate. Am decis sa traiesc ACUM, sa nu mai caut in sertarele cu amintiri. Am ales sa lucrez intens pentru dorintele mele. Apar in fiecare zi semne, doruri, oameni ce ma poarta spre departe. Sunt un inger care isi va lua zborul spre alte zari, spre alte culturi, spre alte deschideri.

Cartile ma asteapta linistite, dar sunt scrise in alte limbi. Nu am de ales. INVAT alte limbi. 

Sunt admirata de oameni ce locuiesc departe. Rostul meu pe acest pamant este sa transmit dragostea peste mari si tari, in toate limbile pe care le pot intelege. Mesajele sunt scrise sub forma de poveste. 

Nu am stare.... talpile imi ard de dorinta de duca. Vreau sa zbor... vreau sa traiesc la alta longitudine si alta latitudine a pamantului. Vreau sa fiu acolo si sa-mi ajut semenii de aici. Vreau sa aduc zambete pe alte meleaguri. Vreau imbratisari pe alte strazi. Vreau sa-mi vad prietenii din alte tari. Mi-e dor de plecare... de schimbare... de vise implinite... de reusite.... de bucurii... de magie... de mine iubita la adevarata valoare.... de curajul din mine... de multe si multe lucruri..... de oameni frumosi si sinceri. 

“Toate lucrurile pe care le vezi se vor schimba şi din substanţa lor vor fi făcute alte lucruri şi din nou altele şi lumea va fi nouă mereu.” Marcus Aurelius

Il me dit que je suis belle