miercuri, august 8

Impresionată până la lacrimi


  Ce îmi pot dori mai mult? 
Poate un copil al meu... care să se bucure de poveştile pe care le scriu special pentru el... 
Sper să trăiesc acea zi...                                                                                                                                                             


 24.06.2012
                                                    
                                                           Grozava scriitoare Claudia

Claudia este cea mai buna sciitoare din lume ,ea mi-a scris multe povesti pe care le-am apreciat. Stiu ca si-a dat silinta foarte mult de aceea o laud .Eu cred ca o sa ajunga un mare scriitor ca:Eminescu,Ion Creanga sau Andersen.Vreau sa iti spun ca potrivesti bine versurile compuse.Ma bucur ca mama mea are o prietena scriitoare .Ea face povestiile amuzante.Mereu reuseste sa ma faca sa citesc toate povestile pe care mi le da.Eu vreau sa isi continue cariera de scriitoaare ajungand un nume renumit in toata lumea.Din povestile ei am scos fraze frumoase care m-au ajutat la scoala in multe dintre exercitile care ne-au fost date.Acum sunt in vacanta si am mai mult timp sa ii citesc povestiile ei magice care sunt suta la suta originale.
                                                               Dobre Rares

A şti să pierzi

Am participat la un concurs de poezie, şi nu am câştigat. Eram curioasă dacă merită să scriu în continuare  sau să mă opresc. Am cerut părerea unui poet, membru al Uniunii Scriitorilor. Răspunsul:

"O zi fastuoasă!
Am citit "Fluvii de dragoste" şi sunt în această propunere de volum imagini poetice interesante. Trebuie neapărat să scăpaţi de verbiaj şi de anumite păcate ale limbajului poetic. Dacă o să găsim timp să ne vedem, vă voi arăta pe manuscris ce ar trebui scos, cum ar trebui montat.
Până atunci trimit o mostră de montaj din poemele dvs..
decupaj
Locotenentul îmi păzeşte armata de foci.
Gândurile îi roiesc în jurul epoleţilor.
Din buzunarul de la piept scoate o eşarfă.
Focile îl aplaudă. Gheaţa se sparge.

El îşi va întâlni fericirea
Preschimbată în pisică de mare.
Poveştile noastre sunt fructe putrezite
  
Eu zic să ne găsim timp pentru câteva ore de scriere creativă pentru a putea corija câteva dintre păcatele limbajului poetic.
Oricum, aveţi sensibilitate şi imaginaţie!"
Însă, lenea din mine e cucoană mare, şi am ales să rămân la stadiul de amator... sau să renunţ la scris... Nu mai am energie să muncesc şi să pierd. Viaţa este atât de nedreaptă... Privea la gimnastică ieri... cum a pierdut Cătălina Ponor în faţa americancei care a făcut contestaţie... Off...
Viaţa e o luptă cu tine, în primul rând....