marți, noiembrie 5

Cititi revista MEKKI :)

Acum cativa ani mi-am dorit sa colaborez la aceasta revista. S-a intamplat... desi a fost necesar sa astept sa se schimbe conducerea. De atunci, revista infloreste pe zi ce trece. Imi este material de inspiratie pentru ceea ce fac la scoala, la atelierele pentru copii. 
Parintilor le este foarte utila. De folos ar fi si in gradinite, orfelinate, scoli. :)
Povestile sunt diverse,pe teme foarte variate...de la religie la psihologie.... de la Oana si Mekki la dinozauri isteti. :) Grafica este minunata! Colectivul este sufletist si optimist. :) 
Cumparati si lecturati revista MEKKI pentru cei mici si cei mari! Are jocuri, fise si multe materiale interesante, inclusiv benzi desenate pentru copiii talentati! 

Mai în glumă, mai în serios... să mergem înainte!

Mai în glumă, mai în serios... să mergem înainte!

"La fel cum natura reînvie în fiecare primăvară, şi eu am puterea de a o lua de la capăt în ciuda tuturor dificultăţilor ce mă încearcă."
"Omul să caute să dobândească ceea ce nu are, să păstreze cu grijă ceea ce are, să sporească ceea ce păstrează şi să dăruiască ceea ce a sporit celor care merită." Manu

De luat in calcul :)

Gandul zilei: 


"Lumea este împărțită în oameni care fac lucruri mărețe și în oameni care își atribuie meritele. Încearcă să faci parte din prima categorie - concurența este infinit mai redusă."


Dwight Morrow

Multumiri

Astazi a revenit la scoala bolnava care s-a imbolnavit de cancer de col uterin. A multumit oamenilor care au ajutat-o financiar. E greu... alimentatia este costisitoare.... medicii costa... transportul dupa ce esti iradiat si slabit costa... Totul se rezuma la bani.
Multumesc la randul meu oamenilor care m-au ajutat si am facut o fapta buna: Carmen, Victor si Cristian. Ingeriii sa va asculte rugile.
Imbratisari si numai ganduri bune!