joi, noiembrie 29

Eu, zilele acestea

Ieri... am ieşi la plimbare pe seară... am primit de la sora mea cercei cu moş Crăciun. Sunt adorabili! Le voi face o poză şi o voi posta. :)
Oraşul se îmbracă încet încet în haine de sărbătoare. Astăzi se deschide târgul de cadouri pentru sărbători la Sala Dalles. 
Ieri după amiază am finalizat "SCRISORAR" de Mihail Şişkin.... o carte cu scrisorile dintre doi tineri... ea a devenit medic... i-au murit părinţii... el, soldat, copil din flori... şi-au spus ofurile şi s-au aşteptat unul pe celălalt. Cartea a fost pusă în scenă... 
Azi, am citit un fragment din "Tobias, elefănţelul colorat" la grădiniţa Happy Kids, în Floreasca. Ce drăguţi au fost! Tuturor le-a plăcut, mai puţin unei fetiţe, care a spus că ei îi place Dumbo. I-am spus că Tobias este prieten cu Dumbo....
După ani de zile... mi-am revăzut vărul... Nu reuşeam aseară să localizez strada unde era amplasată grădiniţa şi i-am cerut ajutorul. El mi-a spus că birou lui e în zonă şi mă ajută....

SUSŢINE ŞCOALA DISCOVERY


Sustine Scoala Discovery!
Scoala Discovery RCS-RDS
Ne pare rau sa va anuntam ca in curand e posibil sa nu mai aveti acces la programele educationale ale proiectului Scoala Discovery, ca urmare a deciziei RCS&RDS de a scoate Discovery Channel din ofertele sale. Incercam in continuare sa evitam aceasta situatie, iar ajutorul dvs ne-ar putea fi de folos.
Am primit nenumarate ecouri pozitive din partea profesorilor, elevilor, parintilor care au folosit Scoala Discovery in cursul acestui an. Suntem foarte mandri de efectul acestei initiative si dorim sa continuam sa o extindem in anii urmatori.
Deja avem date care ne confirma impactul Scolii Discovery in Romania. 82% dintre profesorii romani care au accesat in luna martie site-ul scoala.discovery.ro, au afirmat ca proiectul a dus la cresterea semnificativa a interesului elevilor pentru discipline precum matematica, chimie, biologie sau fizica, datorita modului de prezentare a informatiilor si a exemplelor folosite in emisiuni. In acelasi timp, 90% dintre profesorii intervievati au folosit documentarele Scoala Discovery la clasa cel putin o data si intentioneaza sa continue sa il foloseasca. In acelasi timp, de la lansarea programului, aproape un million de elevi intre 10 si 18 ani din toata tara au urmarit programele Scoala Discovery de acasa, consolidandu-si astfel cunostintele stiintifice si interesul pentru stiintele exacte si matematica.
Daca doriti sa puteti folosi in continuare Scoala Discovery, actionati acum!
Semnati petitia noastra azi, mentionati in comentarii Scoala Discovery, si noi vom duce mai departe mesajul dvs! Puteti contacta RCS&RDS direct la 031.400.4414 (Bucuresti) sau 03xx.400.414 (alte orase).

Tăcere


"Deasupra piscurilor este pace. În vârfurile copacilor abia percepi o respirare. E linişte în pădure, păsărelele tac. Aşteaptă: în curând va fi şi în tine pace". 
Goethe (1749-1832)