vineri, februarie 3

Multumiri si nemultumiri

Da... poate lumea sa spuna ce o vrea despre mine, ca nu imi plasa! 
Priveam la petrecerea radioului Itsy Bitsy. Foarte frumos! Lume buna, parinti care si-au facut bloguri de parenting (se poarta acum, ca si cele pentru recenzii - dar asta e macar o pasiune utila, dar copilul ti-l cresti cum iti dicteaza instinctul, posibilitatile si in functie de personalitatea copilului). Multi vor da cu rosii in mine si  vor spune ca sunt exagerata, ca imi doresc recunoastere si multe alte chestii. Am oferit GRATUIT povesti acestui post de radio cand erau la inceput. Le-am oferit cu toata dragostea si buna intentie. Au fost difuzate ani buni, timp in care patronii au facut rost de bani si acum emisiunile sunt realizate de vedete: Tilly Niculae, Andreea Marin, etc. Invitatii in emisiuni sunt parinti grei, cu activitati banoase si care se misca in blogosfera cu talent. Ma gandeam asa... in nemultumirea mea... oare nu meritam si eu macar o diploma jalnica din hartie reciclata sau chiar pe foaie dictando dintr-un caiet de 4 lei? Sunt nebuna! Da! Si imi place sa mi se recunoasca meritele. Dar nu conteaza! Dumnezeu este prezent si am tot ce imi doresc si cresc si stiu/stim ca va fi bine! Ma bucur ca am fost la baza succesului acestui post de radio Itsy Bitsy, destinat copiilor, pe vremea cand nu aveam copii. De acum, voi face mult mai mult si mai atent de dragul micutilor mei, care nu cresc cu aer si au nevoie de carti, de jocuri pentru educatie! 

Multumiri! Sunt recunoscatoare pentru ca am cereri de povesti personalizate, pentru ca am gasit proiecte pe sufletul meu (reviste, lectura in scoli, manuale, etc.). Imi doresc SANATATE pentru familia mea, pentru rude, prieteni, cunostinte, dar si pentru vrajmasi. 

Am invatat ca toate se intampla cu un rost, cand trebuie sa se intample, cand te astepti mai putin si cu ajutorul lui Dumnezeu. 

Va doresc dorinte implinite si rugi ascultate!

Niciun comentariu: