marți, decembrie 27

Primul Craciun in patru

A sosit si Craciunul mult asteptat! 
Cadourile au fost pregatite si mosul si-a calcat costumul. Si-a pus barba, ochelarii si fesul pentru un mic test anti-plans. Gemenii au reactionat nespus de bine. Asadar, cu sacul plin am pornit - nu prin nameti - in fapt de seara spre oras. 
Am ajuns la Miruna, care, in clipa in care l-a vazut pe mos a spus: "Cadou!" Au mai venit si alti invitati dragi. Micutii au studiat toate jucariile. S-au bucurat. Au fost atrasi de jucariile Mirunei. Deh! Ca toti copiii. Seara de ajun ne-a gasit acasa. Micutii au adormit in masina, epuizati de turele prin casa bunicii.
Ziua de Craciun ne-a gasit acasa, cuminti. Mosul darnic ne lasase daruri si acasa. Iuuhuuu! Le-am deschis fericiti! 
Ne-am jucat frumos cu toate jucariile primite. Micutii stiu de joaca, iar Horia are un simt al umorului extrem de dezvoltat. 
Eu am citit. Am primit carti frumoase de la Mos Craciun, dar si de la editurile All si Booklet (imi plac foarte mult) pentru recenzie. Imi era dor de lectura! Am multe carti pentru copii achizitionate sau primite la diferite concursuri la care am participat. Vreau sa le citesc impreuna cu ei. 
Am decis sa renunt la atelierele care imi ocupa mult timp (pregatire, promovare, drum, desfasurare) si sa ma dedic gemenilor. Alte proiecte imi ocupa gandurile. Acum, le las pe toate in voia Domnului. Toate se intampla cu un rost, cand si daca trebuie sa se intample. 
Dupa amiaza a venit mama soacra si ne-a adus sarmale. Am mancat si am povestit. 
Zile senine, cu bucurii, liniste, intelegere, iertare (si va rog sa ma iertati daca v-am gresit cu ceva) si amintiri de neuitat alaturi de cei dragi!Niciun comentariu: