vineri, martie 4

Ecografii

Fiind doi si stand inghesuiti in burtica mi s-a spus sa le fac ecografii de sold.
Ieri am fost la ecograf. Emotii pentru a nu plange, mai ales ca avusesera o zi agitata si de-abia adormisera la orele 15. Au fost atat de cuminti! 
Ii iubesc pe zi ce trece mai mult!
Sunt mandra de ei.
Ador sa ma tina de mana.
Imi e greu cand ma despart de ei... dar vreau sa nu ii invat dependenti de mine. Mai ales pe Horia! Il vreau barbat puternic, independent, descurcaret... nu dupa fusta mamei. Din experienta mea ca femeie, stiu ce dureros este sa ai de-a face cu "baiatul mamei". 
Este atat de frumos seara, cand ne reunim si ne spunem cuvinte frumoase si ne facem planuri de viitor care se vor implini cu ajutorul lui Dumnezeu.
De maine, imi reincep atelierele. Imi este dor de activitate, dar avem si nevoie de bani. Sper sa fiu capabila sa stau 4 ore departe de micutii mei. 
Weekend minunat cu vise ascultate si implinite de ingeri!

2 comentarii:

ina spunea...

Asta este noua ta poveste, cea care se prefigurează a fi cea mai frumoasa, o poveste adevărată cu doi copii parca primiți în dar de la cineva de acolo de sus, care iubește mult cei doi părinți. Sa fiți sănătoși, veseli și sa va iubiți mult! Și pe Horia sa nu-ți fie frica să-l alinți, o sa știi tu sa faci în asa fel sa nu devina dependent de fusta mamei, altfel decât privindu-l de dezmierdarile tale. O sa vina vremea când o sa ceara el mai mult... spațiu, pana atunci ține-o strâns la piept
Vă urez tot binele din lume!

DOAR NOI spunea...

@ina:
Multumesc pt vizita!
Ii ador pe amândoi. Horia seamana cj mine și a inceput sa râda când vorbim cu el.
Daaaa... Il alint deocamdata! Aj nevoie de dragoste! Iar eu le-o ofer. Știu cât este de important sa te simt iubit.
I.bratișari!