joi, decembrie 12

Lansare carte "Scrisoare pentru Mos Craciun" de Cristina Preda

Cu multa bucurie si un entuziasm magic, am pornit spre sediul "Elefantelului curios" sa particip lao lansare de carte...si nu orice carte...ci una despre Mos  Craciun.... scrisa de o fata minunata, foarte tanara - 17 ani! pe care am cunoscut-o in 2009 cand am postat  fiecare pe acelasi site de povesti (chitz-chitz; eu la indrumarea profesoarei mele de metodica si de scriere creative, Jeanina C.).
Asadar, dupa ce l-am cautat pe elefantelul curios si am intrebat fiind ghidat de ingeri am ajuns.
M-a intampinat Cristina, zambitoare. Apoi, mama ei,Gabi, o doamna distinsa, foarte frumoasa, extreme de tanara.
Cand mama scriitoarei a inceput sa vorbeasca atat de frumos despre talentul copilei... si despre visele ei de a scrie...mi-au dat lacrimile.
O buna prietena de-a autoarei, ne-a bucurat sufletele cu deosebite colinde la chitara, dar si cateva melodii de muzica clasica - Sonatisimo de Franz Schubert (atat am retinut... dar stiu ca mi-a placut si mi-a uns toate ungherele sufletului si mintii), acestea interpretate  la vioara. FELICITARI DANIELA!
M-am bucurat enorm de regasirea actritei Rusu Nicoleta de la teatrul Ion Creanga, care a lecturat un fragment din cartea "Scrisoare pentru Mos Craciun".
In drum spre casa, am citit povestea....:) Este MINUNATA, SENZATIONALA, DIVINA... DE LECTURAT IN FAMILIE,  IN JURUL BRADULUI IMPREUNA CU CEI MARI SI CEI MICI. (este vorba despre intoarcerea la copilarie.... la trairea bucuriilor si clipelor unice din perioada acestor zile in care este sarbatorita nasterea Fiului Iisus).
Dragi parinti, cumparati cartea! MERITA FIECARE LEU... CREDETI-MA!
SARBATORI  FERICITE... ! SI UN INDEMN DIN CARTE: "SCRIETI-I LUI MOS CRACIUN! NICIODATA NU ESTE PREA TARZIU! CREDETI IN PUTEREA MAGICA A SARBATORILOR!"
 

Niciun comentariu: