marți, octombrie 1

RUGĂMINTE PENTRU O FAPTĂ BUNĂ, DIVINĂ!!!

Dragii mei,

o prietena si sora duhovniceasca (avem acelasi parinte duhovnic) m-a rugat sa-i dau o mână de ajutor. O cheama Adriana si a raspuns imediat dorintei parintelui de-a cununa doua familii fără posibilităti din parohia pe care o păstoreste. Este vorba de doi frati. Unul are doi copii iar celalalt, patru. De curand unul a fost naș pentru copilul celuilalt. 

Dubla cununie va avea loc duminica viitoare, la o biserica din sectorul 6. Va fi ceva restrans (cununia la biserica si o mică agapa crestinească, cel mai probabil la sala din curtea bisericii) dar ca orice eveniment de acest tip presupune o serie cheltuieli pe care mirii din pacate nu si le permit. Daca doriti sa le dati o mână de ajutor, ca o faptă de milostenie, venita din inimă vă rog să luati legătura pentru mai multe detalii, cu Adriana, nașa, pe adresa ei de mail: 
 

Adriana a făcut si un blog pentru viitorii săi fini si pentru acest eveniment, un blog pe care ea l-a gândit ca pe un spatiu destinat si altor viitori miri, care din diverse motive au amânat să se cunune in biserică.

Blogul despre care vorbesc este acesta


Multumesc

Nicoleta 


Niciun comentariu: