marți, aprilie 30

Debut Literar UniCredit


 Aseara, dupa o zi de scoala agitata si extrem de calduroasa, am participat la dezbaterea literara organiata de UniCredit si Bibliofagia pe terasa librarei Humanitas Kretzulescu. Mi-a placut.  Am primit un volum catsigatr din anii precedenti. Ma gandesc daca sa particip sau nu. M-am lasat pe tanjeala. Dar.. incercarea moarte n-are. 

Iata ce au scris azi organiatorii. 

Dorim să mulțumim tuturor celor care au participat aseară la dezbaterea literară Cine, Ce, Cum și De ce (se) scrie astăzi?

Mulțumim, de asemenea, UniCredit-ului care ne-a sprijinit și în acest an precum și Librăriei Humanitas Kretzulescu pentru locul oferit desfășurării evenimentului.

Într-o atmosferă "cosy", familiară și comodă, participanții au fost invitați la o discuție liberă moderată de Liviu Papadima și invitații săi, Marin Mălaicu-Hondrari și Marius Chivu.

Tema dezbaterii a fost extrem de bogată, motiv pentru care cei trei membri ai juriului au adus în atenția publicului chestiuni referitoare la motivațiile scriiturii, problemele cu care se confruntă scriitorul contemporan, temele de inspirație și cauzele pentru care se optează, de regulă, pentru anumite motive și teme literare.

De asemenea, s-a subliniat și importanța sponsorizării și sprijinirii unor astfel de proiecte culturale.

Dacă vreți să știți cum a fost atmosfera de pe terasă, aruncați un ochi pe pozele de la eveniment.

Mulțumim tuturor!

De asemenea, s-a subliniat și importanța sponsorizării și sprijinirii unor astfel de proiecte culturale.

Niciun comentariu: