sâmbătă, ianuarie 19

Seara cu film

Periodic, vizionez un film, insotit de un vin fiert... sau o limonada... sau o cafea.... de rasete si discutii interesante. Ma bucur ca exista astfel de momente in viata mea... nu stiu pentru cat timp.... dar sunt... si le asimilez... ca pe vitamine.
Am vizionat "Secrete de familie" (2005), regia Rob Rainer, cu Jenifer Aniston, Kevin Costner.

Viata Sarei Huttinger (Jennifer Aniston) se afla intr-un moment de cumpana. A acceptat cererea in casatorie a prietenului ei, Jeff (Mark Ruffalo), dar nu este deloc sigura ca asta este ceea ce-si doreste... de fapt, ea nu prea stie ce vrea in general.
Daca in viata personala nu stie ce vrea, nici cu viata profesionala nu sta mai bine - isi doreste sa fie o jurnalista de succes, dar cariera ei s-a oprit la coloana de anunturi mortuare a ziarului New York Times.

Ca sa puna capac la toate, ea merge acum acasa in Pasadena, pentru a asista la nunta surorii ei, ceea ce inseamna ca va petrece mult timp cu familia ei obsedata de tenis.

Ea este cumva oaia neagra a familiei, si niciodata nu s-a intregrat in activitatile care au legatura cu rudele ei. Dar cand il cunoaste pe milionarul ce face afaceri pe Internet, Beau Burroughs (Kevin Costner), descopera pe neasteptate niste secrete bine-pazite, care ar putea s-o ajute pe Sarah sa descopere adevarul despre familia ei si sa afle cine este ea cu adevarat.

2 comentarii:

Pr.Victor spunea...

Şi mie mi se mai întâmplă să fac câte o pauză de film. Am revăzut aseară, după ceva ani, "Binecuvântată fii închisoare", cu Maria Ploae. Emoţionant, cutremurător... .

DOAR NOI spunea...

@ Pr. Victor:

Multumesc pentru vizita... :) Sunt indicate pentru suflet. :)