vineri, august 24

Bărbatul care mi se potriveşte

Conform site-ului feminis. ro:


http://www.feminis.ro/divertisment/cifra-misterului-descrie-barbatul-care-iti-va-schimba-viata-24870

Cifra mea este 7:

Cifra 7 - Creativa

Aceasta cifra dezvaluie o femeie care este indragostita de arta. Are un simt al umorului puternic dezvoltat si reuseste sa zambeasca chiar si atunci cand are greutati. Este o fire sensibila, de aceea tinde sa pastreze o usoara distanta fata de toti din jurul ei si asta ii da o latura misterioasa. Este isa foarte prietenoasa si asta o ajuta sa castige rapid simpatia celorlalti si ii aduce multi prieteni care se bucura din plin de puterea de care aceasta da dovada. Ea ste o sursa de inspiratie pentru ei.


Aceasta femeie are nevoie de un barbat care nu ii invadeaza spatiul personal si ii da dreptul la intimitate. Pentru ea este foarte important acest aspect pentru ca are tendinta de a petrece foarte mult timp gandindu-se, facandu-si planuri in tacere.


Barbatul care ii va schimba viata femeii nascute sub semnul cifrei 7
este cel care va avea curajul sa puna capat atitudinii arogante de care ea poate da dovada de multe ori si care poate sa o faca sa vada dincolo de lumea ei. Poate avea uneori momente in care se simte neinteleasa, iar acest barbat trebuie sa o faca vada mereu partea buna a lucrurilor si sa inteleaga ca un pahar pe jumatate plin este mult mai bun decat unul complet gol. Acest barbat va reusi sa ii dea curajul sa petreaca tot mai mult timp alaturi de cei care o iubesc si sa o faca sa inteleaga ca singuratatea nu ii aduce fericirea.

Niciun comentariu: